ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ - ΠΡΩΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ!!!

IMG 6680

Τα Χριστούγεννα κρύβουν μια μαγεία με πολλά φανερά και κρυφά νοήματα. Είναι η πιο κατάλληλη εποχή να αναζητήσουμε τα συναισθήματα μας και να βρούμε περισσότερο δημιουργικό χρόνο για τα παιδιά μας. Γινόμαστε και εμείς παιδιά και απολαμβάνουμε τη μαγεία των γιορτών. Όλοι μαζί γιορτάζουμε τον ερχομό των Χριστουγέννων με μια λιτή γιορτή που πρωταγωνιστές της είναι τα παιδιά. Την Δευτέρα στις 21 Δεκεμβρίου το 4ο Δημοτικό Σχολείο άνοιξε τις πόρτες του και υποδεχθήκαμε τους γονείς για να γιορτάσουμε και να ευχηθούμε όλοι μαζί για τη νέα χρονιά. Ο μικρός πρίγκιπας, τα καλικαντζαράκια, οι νιφάδες, τα αστεράκια , οι μάγοι ζωντάνεψαν στη σκηνή και μας χάρισαν ένα εξαιρετικό θέαμα ! Η μουσική και τα κάλαντα μας ταξίδεψαν και μας έβαλαν στο εορταστικό κλίμα!

Μοναδική ευχή μας: Yγεία και Aγάπη για όλο τον κόσμο !

Υπεύθυνοι εκπαιδευτικοί: Χρύσα Δρίτσα, Βάσω Παπαλίτσα, Χριστίνα Κελέση , Κατερίνα Κατσιφή, Δέσποινα Ρουμπιέ, Μαίρη Ασλανίδου, Γλυκερία Στάγια, Κωνσταντίνος Μακρόπουλος, Ιωάννης Γκότσης.

Τις χριστουγεννιάτικες κατασκευές για το παζάρι μας επιμελήθηκαν όλοι οι εκπαιδευτικοί και οι μαθητές του σχολείου μας , καθώς επίσης το όμορφο video  που δημιούργησε για την ιστοσελίδα μας  η εκπαιδευτικός Αθηνά Λιάκου.(πατήστε ΕΔΩ για το βίντεο)

img 6690

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ