Ποιος θα γίνει αρχηγός

Η Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου, στις 2 Απριλίου, είναι μια ξεχωριστή γιορτινή ημέρα για το σχολείο και τη βιβλιοθήκη μας.

Φέτος είχαμε καλέσει την καλή φίλη του σχολείου μας τη συγγραφέα και εικονογράφο κ. Λιάνα Δενεζάκη. Είχαμε προγραμματίσει εκδηλώσεις και δράσεις για μαθητές , γονείς και εκπαιδευτικούς βασισμένες στις ιδέες του βιβλίου της «Ποιος θα γίνει αρχηγός;» και έχουν να κάνουν με τη συνεργασία και την αλληλεγγύη των ανθρώπων.

Όμως η πανδημία και το κλείσιμο των σχολείων για την προστασία της υγείας μας που είναι πάνω από όλα, επέβαλε να αναβάλουμε τις δραστηριότητες .

liana

 

Ωστόσο η φίλη μας κ. Λιάνα, μας έστειλε ένα καταπληκτικό βιντεάκι, στο οποίο η ηθοποιός Μαρία Δερεμπέ διαβάζει το «Ποιος θα γίνει αρχηγός;».

Οι δραστηριότητες όμως συνεχίζονται.

 

Η κ Λιάνα μας καλεί να γίνουμε ρεπόρτερ για την εφημερίδα «Τα νέα του δάσους» και με τη φαντασία μας να της στείλουμε τις δικές μας ιστορίες και ζωγραφιές από τις σκανταλίες των φίλων μας , των ζώων του δάσους.

Δείτε και ακούστε την αφήγηση πατώντας επάνω στην παρακάτω εικόνα.

(Ενημερώνουμε του γονείς και κηδεμόνες ότι ο σύνδεσμος έχει ελεγχθεί στο περιβάλλον safeyoutubenet, και είναι απαλλαγμένος από αναδυόμενα παράθυρα ή την προβολή άλλων συνδέσμων. Παρακαλούμε να ελέγξετε).

arxigos

 

Στείλτε τα ρεπορταζ που κάνατε στο δάσος στην εφημερίδα:

ta nea tou dasous

Εμφανίσεις: 1464

ΔΗΜΟΦΙΛΗ