Γέφυρες χτίζουμε, φράγματα γκρεμίζουμε.....

3 Δεκεμβρίου 2014, Παγκόσμια ημέρα ατόμων με αναπηρία και οι μαθητές του Ε1 επισκέφθηκαν το Ειδικό Σχολείο Θήβας.

Παρακολούθησαν  τη χριστουγεννιάτικη γιορτή μαζί των  μαθητών του Εδικού Σχολείου, συνεχίζοντας την παράδοση συνεργασίας που έχει αναπτυχθεί ανάμεσα στα δύο σχολεία.

Μια υπέροχη έκπληξη  περίμενε τους μαθητές. Ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής των  Μουσικών Συνόλων της ΝΕΡΙΤ, δρ. Νικόλαος Ξανθούλης, με  συνεργάτες  του μουσικούς, παρουσίασαν το μουσικό Παραμύθι "Το αστέρι του Γίγαντα" της κ. Μαριβίτας  Γραμματικάκη. Βιολιά, βιόλες, βιολοντσέλα και ερμηνευτές της όπερας μάγεψαν με τη μουσική τους τα παιδιά ενώ ο κ. Ξανθούλης ήταν ο οδηγός τους στο παραμυθένιο μουσικό ταξίδι.

 

Ο Τριγωνοψαρούλης στο σχολείο μας

Πέμπτη 27 Νοεμβρίου. Μαζί με τον συγγραφέα κ. Βαγγέλη Ηλιόπουλο παιδιά από σχολεία της πόλης μας , γονείς και εκπαιδευτικοί τραγουδήσαμε , παίξαμε , δραματοποιήσαμε το βιβλίο " Τριγωνοψαρούλη μην εμπιστέυεσαι ...ΠΟΤΕ αχινό".

Στη ζωή και στο παιχνίδι είμαστε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ. Δεν επιτρέπουμε σε κανέναν να μας χωρίζει και να μας απομονώνει απο τους άλλους.

Ο Τριγωνοψαρούλης, κ. Βαγγέλης Ηλιόπουλος, ξεσήκωσε μικρούς κια μεγαλους. Στη γιορτή συμμετείχαν τα σχολεία:

2ο Δημοτικό Θήβας με το ψαρόσφαιρο.

3ο Δημοτικό Θήβας με δραματοποίηση από το βιβλίο

5ο Δημοτικο Θήβας με την εικαστική δημιουργία του αχινού.

6ο Δημοτικό Θήβας  με  αυτοσχεδιασμό

και το σχολείο μας με το τραγούδι του Τριγωνοψαρούλη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 

Ο Τριγωνοψαρούλης στη Θήβα.

3gc

Βάζουμε γκολ στο Ρατσισμό.

Μαθητές των σχολείων της Θήβας και ο Βαγγέλης Ηλιόπουλος με τον Τριγωνοψαρούλη, παίζουν ψαρόσφαιρο , τραγουδούν και δραματοποιούν την Πέμπτη 27 Νοεμβρίου στις 6.00 το απόγευμα στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολέιου μας.

 

 

 

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ