Τα φανταστικά ιπτάμενα βιβλία του κ. Μόρρις Λέσμορ!!!


Ο Μόρρις Λέσμορ αγαπούσε. Τις λέξεις, τις ιστορίες, τα βιβλία. Η ζωή του η ίδια ήταν ένα βιβλίο που το έγραφε κάθε μέρα ο ίδιος, χαρές, λύπες, όσα ήξερε, όσα έλπιζε. Όμως μια μέρα, ο ουρανός σκοτείνιασε. Ο αέρας φυσούσε μανιασμένος. Και σκόρπισε τα πάντα, όλα όσα ήξερα ο Μόρρις, ακόμα και τις λέξεις του βιβλίου του. Κι όλα χάθηκαν μακριά. Όπως χάνονται σε έναν τυφώνα.

Δεν ήξερε τι να κάνει. Κι όταν δε ξέρεις τι να κάνεις, αρχίζεις να περπατάς. Κάτι να δεις, κάτι να βρεις, κάτι να κάνεις. Και κάποτε κοίταξε προς τον ουρανό. Δεν περίμενε κάποιο θαύμα. Μα να που αυτό του ήρθε στο πρόσωπο μιας κυρίας που την τραβούσε ψηλά ένα σμήνος από ιπτάμενα βιβλία. Ιπτάμενα βιβλία!

Και πέρασε ο καιρός. Και πέρασαν τα χρόνια. Κι ο Μόρρις μεγάλωσε πολύ. Χαμήλωσε, ζάρωσε, οι δυνάμεις του λιγόστεψαν. Μα τα βιβλία δεν άλλαξαν ποτέ. Ούτε οι ιστορίες τους. Και τώρα, αυτοί οι παλιοί του φίλοι, τα βιβλία, άρχισαν να τον φροντίζουν και να του διαβάζουν κάθε βράδυ τον εαυτό τους.

( Ενημερώνουμε τους γονείς ότι η ταινία μικρού μήκους (15λεπτα) ειναι απαλλαγμένη από διαφημιστικά μηνύματα , διαφημίσεις και οποιαδήποτε άλλα ανδυόμενα παράθυρα. Παρακαλούμε να έλεγξετε την προβολή).

 

Για να δείτε την ταινία πατηστε επάνω στην εικόνα

 

ta fantastika iptamena vivlia

ΔΗΜΟΦΙΛΗ